گروه وبلاگ: متاسفانه حضور عالمان قرآن در زمینه وبلاگنویسی بسیار ضعیف است؛ بخشی از این اشکال به حوزههای علمیه و بخش دیگر به نهادهای مسئول بر میگردد با وجود اینکه حدود پنج سال است که از ورود این پدیده در کشور میگذرد هنوز برای حضور محسوس و باشکوه آن در مسائل مذهبی و قرآنی کاری نکردهایم.
بلاگر فعال در عرصه علوم قرآنی و مذهبی در دیدار از غرفه ی خبرگزاری قرآنی ایران در سیزدهمین نمایشگاه مطبوعات ایران درباره ضرورت انجام فعالیت قرآنی در وبلاگ گفت: قبل از آن که درباره ضرورت کار قرآنی در وبلاگ صحبت کنم، باید دربارهی اهمیت پدیده وبلاگ متذکر شوم که با وجود پانصد هزار بلاگر در ایران هنوز وبلاگ قرآنی جایگاه مناسبی در این فضا ندارد. اگر دوستداران فعالیتهای قرآنی از کارایی وبلاگ و نفوذ آن در عرصه رسانهها و سادگی و سهولت انجام کار با وبلاگ آشنایی داشته باشند میتوان مطمئن بود که بیشتر قرآنپژوهان برای خودشان وبلاگ راه اندازی میکنند. متاسفانه اطلاعرسانی و آموزش در این زمینه وجود ندارد و متولی خاصی نیز تا به حال نداشته است و اگر روند سازماندهی که برای مسابقات قرآنی اتخاذ میشود در زمینه مدیریت وبلاگ و وبلاگهای قرآنی نیز ایجاد شود شاهد جهشی رسانهای در این زمینه خواهیم بود.
سازماندهی وبلاگ های قرانی |
متاسفانه اطلاع رسانی و آموزش در این زمینه وجود ندارد. و متولی خاصی نیز تا به حال نداشته است، اگر روند سازمان دهی که برای مسابقات قرآنی اتخاذ می شود در زمینه مدیریت وبلاگ و وبلاگ های قرآنی ایجاد شود شاهد یک جهش رسانه ای خواهیم بود.
|
بلاگر وبلاگ«حرف های جوانی» درباره روشهای بالا بردن محتوای مطالب وبلاگها ابراز داشت: بیشتر وبلاگها از نظر محتوایی بسیار ضعیف و بیهدف هستند. تنها راه بالا بردن محتوای وبلاگها، آوردن خادمان قرآن کریم در عرصه این رسانه مهم است. وبلاگ از نظر سرعت ارسال مطلب و تنوع کارهای هنری مانند عکس، انیمیشن و مولتی مدیا توانایی بسیاری دارد. اگر این توانایی در راستای ترویج مفاهیم قرآنی استفاده شود شاهد استقبال خوبی از طرف افراد مختلف خواهیم بود به شرط آنکه، سیستم مدیریت متمرکز وبلاگنویسی قرآن را ایجاد کنیم دانشپژوهان قرآنی نیز میتوانند از طریق این رسانه در جریان یافتهها و اطلاعات روز قرار بگیرند. در مسیر رسیدن به این هدف رسانههای نوشتاری و دیداری و خبرگزاری قرآنی (ایکنا) میتوانند نقش اساسی داشته باشند.
وی در مورد حضور عالمان و متخصصان قرآن گفت: متاسفانه حضور عالمان قرآن در این زمینه بسیار ضعیف است. بخشی از این اشکال به حوزههای علمیه و بخشی دیگر به نهادهای مسئول بر میگردد. با وجود اینکه حدود پنج سال است که از ورود این پدیده در کشور میگذرد، هنوز برای حضور محسوس و باشکوه آن در مسائل مذهبی و قرآنی کاری نکردهایم.
خصوصیت یک وبلاگ قرآنی: |
مطالب باید مختصر و گویای موضوعات مورد نیاز جامعه بوده و همچنین از نظر جذابیت های ظاهری و رعالیت اصول هنری بسیار غنی بوده و بلاگر باید نسبت به بروز رسانی آن حساس باشد.
|
نویسنده وبلاگ« Harfhayejavani.parsiblog.com»در پایان، در مورد خصوصیات یک وبلاگ خوب چنین گفت: مطالبی که نوشته میشود باید مختصر و گویای موضوعات مورد نیاز جامعه باشد که بیشتر نسل جوان به آنها نیاز دارند و همچنین از نظر جذابیتهای ظاهری و رعایت اصول هنری بسیار غنی بوده و بلاگر باید نسبت به بهروز رسانی آن حساس باشد.
(ایکنا) |